Om AutoGlassic

Nye ruder til gamle biler

AutoGlassic specialiserer sig i ruder til ældre biler

AutoGlassic er en virksomhed med base i Viborg, med speciale i at anskaffe og sælge ruder til youngtimere, oldtimere, veteranbiler, samlerbiler, amerikanerbiler, lastbiler og klassiske biler. Vi udvider hele tiden vores lager gennem vores nationale og internationale netværk.

Vi brænder for alle slags gamle biler, og vi arbejder hårdt på at sikre, at vi har forruder på lager til en lang række ældre modeller, alt fra en 1956 VW 1200 til en 1996 Ford Mondeo.

Vi arbejder hårdt på at finde ruder til alle mulige biler, og vi opkøber ofte lagre hos en lukkende glarmester, for at sikre, at de gamle forruder ikke ender med at blive smidt ud. Ved at gøre dette håber vi at være med til at holde de klassiske biler på vejene så længe som muligt.

autoglassic-windscreens-specialist
autoglassic-windscreens
Viggo-hansen-autoglassic

AutoGlassic er ejet af Viggo Hansen

Viggo Hansen er uddannet karrosseripladesmed og har arbejdet med biler og autoglas hele sit liv. Det startede med Midtjysk Autoopretning, som Viggo senere omdøbte til DAN-CAR. Herefter startede han DANGLAS, som hurtigt blev et populært navn i autoglasbranchen i Danmark.
DANGLAS blev delt op, og engrosafdelingen blev solgt til AGC, som er verdens største producent af bilruder. Serviceafdelingen, der beskæftiger sig med udskiftning og reparation, blev i 2019 solgt til svenske Ryds Bilglas, som er ved at etablere sig i Danmark.

Viggo er også selv bilsamler med en samling på omkring 10 biler varierende fra den ældste Ford Y fra 1934, op til biler fra 80’erne og 90’erne.

Hør Viggo fortælle lidt om, hvad han bruger sin tid på i dag, både i og udenfor AutoGlassic.

Hør Viggo fortælle lidt om genproduktion af gamle ruder.

Hvem er vi?

Vores medarbejdere

Viggo Hansen

Ejer

Mail: vh@gurli.dk

Tlf: 2968 1384

Website ansvarlig

Messe og stumpemarked specialist

Kommende events

Kommende messer, træf mm.

Bilklubber

En liste over bilklubber i Danmark

Kontakt